Heden

Op dit moment zijn er dertig chauffeurs, (m/v) en tien medewerkers (m/v) die het kantoorgebeuren “runnen”. Dit laatste gebeurt in ploegjes van twee, iedere werkdag in een andere samenstelling.

Van 09.00 uur tot 12.00 uur zit men klaar om de gevraagde ritten in te schrijven. Uiteraard voor zover mogelijk, want met vier bussen is er een grens! Zit alles vol dan wordt in overleg met de klant gekeken naar een alternatief.
Als het een doktersbezoek betreft wordt het moeilijker om een alternatief te vinden en dan moet men wel eens naar een andere mogelijkheid verwijzen. Het is dus zaak om zo snel mogelijk de rit voor uw doktersbezoek te boeken.

Buiten de bovengenoemde medewerkers is een zevental personen druk met bestuursfuncties, vaak gecombineerd met andere functies, zoals busbeheer, kantoorwerk en chauffeur!

Het kantoor is reeds sinds 1994 gevestigd aan de Wielingenweg 255.
De chauffeurs krijgen de ritlijsten een dag van te voren in huis, waardoor ze makkelijker hun rit kunnen voorbereiden. Onze vier busjes zijn iedere werkdag te boeken voor ritten vanaf 08.00 uur tot 20.30 uur.

Bij het 20-jarig bestaan van de stichting is een boekje uitgegeven waarin onder meer een aantal verhalen staat. Onder de knop ‘verhalen’ kunt u daar wat over lezen. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan wordt een nieuwe uitgave voorbereid.

medew_bus

Hier ziet u alle medewerkers op het moment van het 20-jarig bestaan. FOTO: WICK NATZIJL

Geef een antwoord